Gemeente Zundert zet in op ontwikkeling en zoekt een Beleidsmedewerker Verkeer & Vervoer

24 – 36 uur per week

Zundert algemeen

De gemeente Zundert is op zoek naar nieuwe collega’s. Zundert is namelijk volop in beweging. Samen bouwen we aan een nieuwe organisatie. Een organisatie die aansluit bij de veranderende samenleving en inspeelt op de behoefte van inwoners, ondernemers, organisaties en verenigingen. Inwoners verwachten een andere, meer faciliterende rol van de gemeente. Een gemeente die ruimte geeft aan initiatieven van inwoners, samen zoekt naar oplossingen, resultaten neerzet en in netwerken samenwerkt. Een gemeente die flexibel en efficiënt (samen)werkt en medewerkers de ruimte geeft om hun talenten te ontwikkelen. Initiatief, lef, flexibiliteit en goede sociale vaardigheden zijn kwaliteiten die wij belangrijk vinden in onze medewerkers.

De uitdaging

Als beleidsmedewerker Verkeer en Vervoer adviseer je op verkeerskundige (schets)ontwerpen, geef je verkeers- en parkeeradvies (o.a. bepaling parkeernorm) op ruimtelijke plannen en omgevingsvergunningen en ben je in staat om verkeerskundige vraagstukken te analyseren en te vertalen naar concrete maatregelen. Je bent medeverantwoordelijk voor het nieuwe verkeers- en vervoersplan. Tot slot ondersteun je het bestuur, de afdeling en de directe collega’s van verkeer met alle voorkomende werkzaamheden.

De ideale kandidaat

Je bent ondernemend, toont lef en hebt een continue focus op het verbeteren van resultaten en processen. Bij voorkeur heb je een hbo+ werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar relevante ervaring in een politiek-/ bestuurlijke omgeving binnen het vakgebied verkeer en vervoer. Je, beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden, toont verantwoordelijkheidsgevoel en bent je in staat om snel te schakelen.

Arbeidsvoorwaarden

Deze vacature wordt ingevuld voor 24 – 36 uur. De gemeente Zundert kent reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en flexibele invulling van de werktijden.

Reageren

Ben jij degene die ons team komt versterken? Stuur dan je motivatiebrief en CV voor 2 april 2017 naar [email protected].

Bron: Gemeente