Gratis voorstelling in CultuurCentrum op 10 november

Foto: Cultuur Centrum Zundert

Het CultuurCentrum nodigt iedereen uit voor een gratis voorstelling op zaterdag 10 november. Wendy Hoogendijk speelt op die avond haar voorstelling ‘Radiostilte’.

Waarom een gratis voorstelling?
In een bericht op de website wordt de reden van deze gratis voorstelling uitgelegd.

“Wij zijn trots op het CultuurCentrum. We maken een nieuwe start en dat zie je. Met een nieuwe exploitant, een nieuwe inrichting en uiteraard nieuwe voorstellingen is er alle reden om blij te zijn. Blij zijn we ook met de vele positieve reacties op Wil Nouws als nieuwe exploitant. En blij zijn we met de positieve reacties op de eerste voorstelling op 5 oktober (Mirage).

En het wordt nog mooier, niet alleen met een reeks aansprekende voorstellingen, maar ook met een heel nieuw terras dat naar verwachting in maart 2019 klaar zal zijn. Alle reden voor een feestje, nietwaar?

En bij een feestje nodig je je vrienden uit. Daarom nodigen we iedereen die daar zin in heeft uit om op 10 november gratis naar de voorstelling te komen van Wendy Hoogendijk. Naast de voorstelling kunt u dan met eigen ogen en oren vaststellen of onze gloednieuwe licht- en geluidsinstallatie aan uw eisen voldoen en of onze stoelen lekker zitten.

Waarom Wendy Hoogendijk met ‘Radiostilte’?
Wij hebben ieder jaar een breed aanbod aan voorstellingen. Een mix van bekende namen (dit jaar o.a. Gerard van Maasakkers met Nut&Vermaak, Christel de Laat en Mark v.d. Veerdonk), maar ook veel plaatselijke gezelschappen. Dit jaar zijn dat er meer dan ooit. ‘Vaste klanten’ zoals Volle Maon, Hé-cabaret & theatergroep en Nut & Vermaak met hun nieuwjaarsconcerten worden dit seizoen aangevuld met Supertroupers (2 avonden uitverkocht), Buzz en PocoZ.

Maar we vinden het ook belangrijk om voorstellingen naar Zundert te halen die wat minder vanzelfsprekend zijn. Het kan gaan om een bijzondere voorstelling, of om een aankomend talent dat een podium verdient. Dit jaar hebben we er ook een aantal. Julika Marijn heeft een bijzondere voorstelling die is opgebouwd rond het leven van Helene Kröller-Müller. Zij bouwde het naar haar genoemde museum met o.a. werken van Vincent van Gogh. Zo’n voorstelling moet natuurlijk in Zundert te zien zijn. Een heel ander genre is de seizoensafsluiter Tiuri: theater dat wordt uitgevoerd door mensen met een beperking. We geven ze graag de gelegenheid om te tonen dat een beperking ook maar relatief is.

En we hebben Wendy Hoogendijk met ‘Radiostilte”

Het is het gespeelde en deels gezongen verhaal dat Wendy Hoogendijk brengt over de plotselinge dood van haar vader. Over wat dat allemaal teweeg brengt, over de moeilijke momenten en over de praktische dingen die dan komen kijken. Een avond waar je zakdoek een onmisbaar attribuut is, want soms pink je een traan weg, maar soms wordt er ook smakelijk gelachen. Het is een thema dat niet alledaags lijkt, maar dat feitelijk wel is. Soms heel confronterend, soms heel herkenbaar. In ieder geval een voorstelling die veel indruk zal maken.

Het wordt ongetwijfeld een voorstelling waarvan u achteraf zegt dat het fijn was dat u hem gezien heeft. Daarom vinden we dit een prachtige gelegenheid om u uit te nodigen om kennis te komen maken met het nieuwe CultuurCentrum. Meer weten over Wendy Hoogendijk en deze voorstelling: www.wendyhoogendijk.nl.

Komt u ook?

Wel even laten weten dat u komt. Het is voor ons wel handig om te weten hoeveel stoelen we klaar moeten zetten. Daarom vragen we u om even te laten weten dat u komt.

Dat kan op verschillende manieren:

U kunt even langs lopen tijdens de openingstijden van de theaterkassa (iedere woensdag van 14.00 – 17.00 uur en iedere zaterdag van 10.00 – 12.00 uur). U kunt tijdens die openingstijden ook telefonisch aanmelden (076 597 1999).

U kunt ook aanmelden via het contactformulier op de website (www.cczundert.nl/contact).

U kunt een mail sturen naar [email protected]

Als u via het contactformulier of per mail aanmeldt dan wel graag even vermelden:

– met hoeveel personen u komt;

– een e-mailadres en telefoonnummer zodat we u kunnen bereiken als de voorstelling onverhoopt verplaatst moet worden. Deze gegevens worden na de voorstelling meteen weer uit ons systeem verwijderd en dus niet voor andere doeleinden gebruikt.

Na aanmelding ontvangt u geen kaarten of andere bevestiging. Alleen als het maximale aantal bezoekers is bereikt melden wij aan nieuwe aanmelders dat er geen plaats meer is. Hoort u niets van ons dan is uw plaats gereserveerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen