Laat uw bedrijf zien in tweede editie glossy 200% ZUNDERT

Foto:

Na de overweldigende reacties op de eerder verschenen glossy 200% ZUNDERT zijn de makers druk bezig met de tweede editie van dit prachtige magazine. “De reacties op de tot nu toe verschenen glossy zijn zo overweldigend dat we na een half jaar al weer met een tweede uitgave komen” aldus de uitgever.

Het geheim
Het geheim van het succes van de 200% ZUNDERT zit hem onder meer in het feit dat dit prachtige magazine gratis huis-aan-huis verspreid wordt in Zundert, Rijsbergen, Klein-Zundert, Wernhout en Achtmaal. “Vaak zie je dat je voor dit soort glossy’s toch nog wel een aardig bedrag moet neertellen in de winkel. Dat geldt niet voor de 200% ZUNDERT. Iedereen kan gratis genieten van de mooie verhalen, pakkende interviews en prachtige fotoreportages.”

Bedrijven
Voor bedrijven kan een plekje in de glossy erg interessant zijn. “Het is het perfecte medium om op een aantrekkelijke manier je bedrijf te presenteren en zo onder de ogen van je potentiële klanten te komen. Er zijn diverse mogelijkheden, variërend van een advertentie van een 1/6 pagina tot een advertorial van 8 pagina’s, compleet met interview én een nieuwe op maat gemaakte fotoreportage door de bekende professionele fotograaf Jan Stads”

Ondernemers die hierover meer willen weten kunnen vrijblijvend contact opnemen. “Dat kan per mail via [email protected] of telefonsich op nummer 06-36323131 (Bart van Kerkhof) of 06-20612740 (Jan Stads). In verband met de planning  is het wel aan te raden om  eventuele interesse hiervoor tijdig kenbaar te maken.”

De inhoud van de komende glossy’s blijft zeker ook 200% Zunderts. “Er zijn nog zoveel bijzondere onderwerpen uit te lichten in de gemeente Zundert en er zijn nog zoveel interessante mensen te interviewen dat we nog jaren vooruit kunnen met het maken van een glossy waar je als inwoner trots op kan zijn.”

BEKIJK HIER DE EERSTE GLOSSY 100% ZUNDERT ONLINE (juni 2018)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen