Start Carnaval 2019 in het Aopelaand: 11-11 viering

Foto: CV de Aopelaanders

Ook dit jaar zal het carnavalsseizoen weer geopend worden met de viering van de Elfde van dun Elfde, dat plaats zal vinden op zaterdag 10 november. Dit jaar staat er deze avond van alles te gebeuren. De avond zal natuurlijk in het teken staan van de prins, wie o wie zou het dit jaar toch zijn? En wie zal dit jaar zijn gevolg zijn de Hofdames, Pliessie en Nar. Omstreeks Elf over elf zal hij tevoorschijn komen en zal hij een heel jaar kunnen regeren over het Aopelaand. En welke verassingen zullen ons nog meer te wachten staan, dus zorg dat je erbij bent!

Beste carnavalslied 2019
Maar voorafgaand zal er weer gestreden worden om het beste carnavalslied 2019. Wie wordt de opvolger van de Korschot? Het beloofd een leuke en gezellige avond te worden, met een gezonde strijdlust. Dus zorg dat je ook tijdig je inschrijving inlevert en goed voorbereid de strijd aan gaat. Zeker gezien ondertussen de eerste inschrijvingen al binnen komen.

Op zaterdag 10 november zullen de deuren van de Harmoniezaal vanaf 19.00 uur worden geopend. Voor 19.30 uur dienen de deelnemers zich te melden bij de organisatie, waarbij via loting de volgorde zal worden bepaald. Omstreeks 20.00 uur zal worden gestart met de eerste deelnemers.

Deelnemers dienen zich uiterlijk 2 november 2018 voor de Elfde van dun Elfde viering aan te melden voor deelname. Inschrijven kan per mail [email protected].

Voor meer informatie kan u contact op nemen via de mail [email protected] of telefonisch 06-15879663, natuurlijk kunt u hen ook vinden via Facebook op CV de Aopelaanders

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen