Wat te doen bij brand in uw woning? Kom naar de Pop-Up Store Brandveilig Wonen!

Foto: Pixabay License

Hoe veilig is uw woning? Hoe groot is de kans dat hier brand uitbreekt? En weet u wat te doen bij brand in uw woning? Van 6 tot en met 17 mei is er een Pop-Up Store Brandveilig Wonen geopend in de gemeente Zundert. In deze Pop-Up Store beleeft u met behulp van decor en foto’s de impact van brand in uw huis. Verder geeft de brandweer antwoord op al uw vragen. De Pop-Up Store is te vinden aan de Molenstraat 27a in Zundert.

Impact van brand
Hoewel het vaak makkelijk lijkt, blijkt dat we in de praktijk niet altijd goed voor ogen hebben wat te doen bij een brand in onze woning. U kunt uw kennis vergroten door een bezoek te brengen aan de Pop-Up Store. Onder het genot van een kopje koffie of thee gaat u in gesprek met diverse deskundigen op het gebied van (brand)veiligheid in en rond uw huis. Zo vergroot u uw veiligheidsbewustzijn.

Openingstijden
De Pop-Up Store is geopend op:

Maandag 6 tot en met vrijdag 10 mei van 11.00 tot 16.00 uur.
Maandag 13 tot en met vrijdag 17 mei van 11.00 tot 16.00 uur.

Gratis rookmelder
Tegen inlevering van de flyer die bij de Zundertse Bode (van 1 mei) is ingestoken, ontvangt u een gratis rookmelder*. Heeft u geen flyer ontvangen? Deze zijn te verkrijgen bij de balie van het gemeentehuis.

*Eerste 500 bezoekers.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen