Start kaartverkoop voor tribuneplaatsen voor Corso Zundert

Foto: Pix4Profs/Ramon Mangold

Op zaterdag 25 mei om 9:00 start de verkoop voor de tribunekaarten voor Corso Zundert. Corso Zundert vindt net als anders plaats op de eerste zondag in september. Kaarten voor tribuneplaatsen op zondag 1 september kunnen ook dit jaar op twee manieren gekocht worden: online via de website en aan de Corsobalie in het Corso Centrum Zundert.

Dit jaar staat de hoofdtribune op het Oranjeplein en zal de Zundertse jubel voor het eerst afspelen op een nieuwe locatie. Dit betekent dat er vanaf dit jaar meer tribuneplaatsen zijn voor de bouwers en toeschouwers van het corso. Op de nieuwe locatie zullen zij samen met de sponsoren getuige zijn van het bijzondere stopmoment.

Ben je ook benieuwd wat er zich de dagen voorafgaand aan de optocht afspeelt in Zundert? Dan is het mogelijk een Corsotour te boeken. Hiermee krijg je een exclusief kijkje achter de schermen van het grootste bloemencorso ter wereld. Tijdens de Corsotour kunnen bezoekers de dagen voorafgaand aan corsozondag zien hoe bouwers de wagens afwerken met dahlia’s. Via de website van Corso Zundert is het mogelijk om deze Corsotour te boeken.

Voor meer informatie over tribunekaarten, Corsotour, de locatie en openingstijden van de Corsobalie kun je kijken op www.corsozundert.nl/tickets.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen