Word jij 50 jaar? Geef je dan op voor de Oosterhoutse Abrahamdag!

Foto:

Word jij dit jaar 50 jaar? Dan zie je Abraham en weet je waar hij de mosterd haalt! En dan mag je op 5 oktober met maximaal 349 anderen je verjaardag vieren tijdens de Oosterhoutse Abrahamdag. Geef je dus nu op!

Eerste zaterdag van oktober
Op de eerste zaterdag in oktober is het traditioneel Abrahamdag in Oosterhout. Ook dit jaar komen er weer maximaal 350 mannen die 50 jaar zijn geworden naar onze stad op zaterdag 5 oktober 2019. En daar moet iedere Abraham bij zijn! De Stichting Abrahamdag Oosterhout heeft tot doel het gezamenlijk vieren van het bereiken van het vijftigste levensjaar door mannen die in hetzelfde jaar geboren zijn, ongeacht nationaliteit, huidskleur, religie of levensbeschouwing tijdens Abrahamdag op de eerste zaterdag van oktober.

Feest der Herkenning
Het is een feest der herkenning met een fikse dosis humor en zelfspot. Deelnemers aan deze unieke en bijzondere dag komen uit heel Nederland, maar ook uit de omringende landen en verder weg. Met het Verbond der Jaartallen uit het Belgische Leuven is inmiddels zelfs een uitwisseling ontstaan. Het programma van een Abrahamdag bestaat uit een aantal onderdelen: na de ontvangst en registratie is de opening in de Sint Jan basiliek, een ontvangst op het gemeentehuis, kranslegging bij het Abrahambeeld, lunch, diverse activiteiten en de dag wordt afgesloten met een diner en een feestavond met familie, vrienden en oud-Abrahammen. Ben jij een man die in 1969 is geboren en wil je deze bijzondere dag meemaken? Mail dan je contactgegevens aan [email protected]
Meer infor op www.abrahamdag.com

Reacties