Politie zoekt getuigen van laffe beroving Beukenlaan

Foto: Politieteam Weerijs

De politie is op zoek naar getuigen van een beroving die dinsdagmiddag 29 oktober omstreeks 15.30 uur plaatsvond aan de Beukenlaan te Zundert.

Een man zakte daar door een suikerprobleem in elkaar bij zijn auto aan de parkeerplaats op de Beukenlaan te Zundert.  Twee (waarschijnlijk) oost-Europese verdachten (man en vrouw) wisten bij de in elkaar gezakte man zijn portemonnee uit zijn jas te pakken. Ze wisten 1500 euro te ontvreemden bij het slachtoffer.

Bij het pakken van de biljetten vielen er enkele biljetten op de grond. Omstanders pakten deze nog op en de daders gaven aan dat de biljetten van hen waren. De biljetten werden aan de verdachten gegeven en direct hierna verlieten beide verdachten de Beukenlaan in de richting van de Dirk v/d Broek. Vermoedelijk liepen ze door de steeg en pakten aan de voorkant een auto.”

Heeft u iets gezien en was u aanwezig bij dit incident, of heeft u informatie die nog niet gedeeld is, neem dan contact op met ons via 0900-8844, of bel naar M (Meld Misdaad Anoniem) als u meer informatie heeft over de daders op 0800-7000. U kunt in beide gevallen het procesnummer 2019259550. U kunt ons ook privé een bericht sturen (DM) en uw gegevens delen, zodat de recherche contact met u op kan nemen

Reacties