Avond4daagse – Home Edition

Foto: Mabel Amber / Pixabay License

In heel veel plaatsen in Nederland is dit jaar de Avond4daagse afgelast. De Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) organiseert daarom: Avond4daagse – Home Edition. Je vertrekt vanaf je eigen huis met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. En je maakt je eigen routes. Via de app van eRoutes. Na vier dagen lopen ontvang je de enige echte Avond4daagse medaille.

Met de Home Edition biedt de KWBN iedereen in Nederland de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad.

Sponsorloop

ReumaNederland, partner van KWBN, zet zich dagelijks in voor mensen met reuma. Door mee te lopen en te doneren aan ReumaNederland kunnen wandelaars bijdragen aan dit onderzoek. Met een Tikkie kan een donatie van €1 worden gedaan. Deelnemers kunnen hun Avond4Daagse nog meer betekenis geven en van hun Avond4Daagse – Home Edition een eigen sponsoractie opzetten voor het onderzoek naar jeugdreuma.

Deelnemers kunnen zich hier inschrijven. In verband met de betaling moet een ouder/verzorger dit doen. Vervolgens vul je de namen van de deelnemers in. Per deelnemer kost deelname € 5,00. Daarvoor krijg je vier verschillende routes via de eRoutes app. Je kunt daarbij kiezen uit 2,5 – 5 – 10 km. En na afronding van de vier dagen wandelen ontvang je de officiële Avond4daagse medaille thuis.

Bron: Avond4daagse

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen