Inwonersbijeenkomsten voor nieuwe woonvisie gemeente Zundert

Foto: Gemeente Zundert

ZUNDERT – Hoe ziet de Zundertse bevolking er in de toekomst uit en welke woningen horen daarbij? Daarover gaat  de gemeente met inwoners in gesprek tijdens twee bijeenkomsten over de woonvisie van de gemeente Zundert. De eerste bijeenkomst is op donderdag 10 september in de Koutershof, Koutershof 4 in Rijsbergen, om 19.00 uur. De tweede bijeenkomst vindt plaats bij De Tijd Antwerpseweg 24 in Rijsbergen en is op donderdag 8 oktober om 19.00.

Tijdens de eerste bijeenkomst deelt de gemeente de belangrijkste uitkomsten van het woononderzoek. Dit onderzoek is uitgevoerd door STEC, in samenwerking met de gemeente en Thuisvester. De uitkomsten worden verbonden aan thema’s zoals vitale kernen, bestaande woningvoorraad, nieuwbouwplanning, langer thuis wonen, verduurzaming en initiatieven van inwoners. Met de bijeenkomst wil de gemeente ook input ophalen voor de woonvisie van onze inwoners en onze partners, zoals zorgpartners, makelaars en projectontwikkelaars.

Tijdens de tweede bijeenkomst wordt het concept van de nieuwe woonvisie gepresenteerd, waarin zoveel mogelijk de inbreng van inwoners en partners is verwerkt. Er is dan alle mogelijkheid om te reageren op de concept woonvisie.

Meepraten?
U kunt u opgeven voor de informatiebijeenkomsten. Dit moet omdat er een maximaal aantal plaatsen is vanwege de coronamaatregelen. Opgeven kan door te mailen naar: [email protected] onder vermelding van ‘bijeenkomst woonvisie’.

Bron: Gemeente Zundert

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen