Okinawa Kyokushin op Strandtraining

Foto: Karate school Okinawa Kyokushin

ZUNDERT – ETTEN-LEUR – Zaterdag 12 september ging karateschool Okinawa uit Zundert & Etten-Leur naar de jaarlijkse strandtraining samen met drie andere karatescholen, uit Goes, Spijkenisse en Dordrecht. Bij elkaar waren er ruim 90 karateka’s, met een heerlijk zonnetje, zee en strand werd dit een geweldig leuke karate dag.

Er werd pittig getraind van 11:00 tot 14:30 uur. Verschillende onderdelen uit het karate kwamen aan bod, zoals de kihon ( basistechnieken ). De flinke conditie training in spelvorm was een uitdaging in het mulle strandzand. Vervolgens ging het door met het kumite ( sparren en combinatie- training ) en uiteindelijk ging de hele groep al sparrend in het water verder.

Wil je ook eens ervaren hoe leuk en goed Kyokushin karate voor je is? Informeer dan de leraar Tom Jansen (Sensei Tom), met een mailtje naar [email protected]. Bellen of een appje sturen kan ook naar 06 – 83 06 00 74. Meer info vind je op de website www.jansenkarate.com. Iedere donderdagavond in sporthal onder de Mast.
Ingezonden bericht: Karate school Okinawa Kyokushin
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen