Breng digitaal een bezoek aan Trappistenbrouwerij de Kievit

Foto: Pix4Profs/Jan Stads

ZUNDERT – Regelmatig krijgt Abdij Maria Toevlucht verzoeken om de brouwerij te mogen bezoeken waar Zundert Trappist gebrouwen wordt. De brouwerij kan daar maar heel zelden gehoor aan geven. De brouwerij heeft een virtuele rondleiding ontwikkeld. Zo kunnen belangstellenden toch een kijkje nemen in het opvallende glazen brouwhuis.

De virtuele rondleiding is op de website van Abdij Maria Toevlucht te vinden. Het is een rondleiding die je zelf kunt uitstippelen. Het werkt net zoals Google maps. Klik in de richting waarheen je wilt lopen. Via digitale ‘vlaggetjes’ die op verschillende plaatsen in de brouwerij geplaatst zijn, kun je meer leren over het verhaal van Zundert Trappist en hoe de monniken hun bier brouwen.

Ook is er oog voor de schitterende omgeving waar de brouwerij gesitueerd is. De rondleiding is vooralsnog alleen in het Nederlands te volgen. Er is een plattegrond beschikbaar, zodat je kunt zien waar je je in de brouwerij bevindt, en een functie waarbij de rondleiding als een filmpje wordt afgespeeld. En wie een werkelijke totaalbeleving wil ervaren, die moet een VR-bril opzetten en zijn of haar gemak door de brouwerij wandelen. Abdij Maria Toevlucht heet bezoekers welkom, en wenst je veel plezier bij het ontdekken van de thuishaven van Zundert Trappist.

Bron: Abdij Maria Toevlucht

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen