Alternatieve Avond4daagse Zundert op zondag 13 september

Foto: Avond4daagse

ZUNDERT – De Avond4daagse in Zundert van 2020 zal plaatsvinden op zondag 13 september. Wel wordt er maar 1 dag gewandeld.

De Avond4daagse is sinds 2016 terug in Zundert. DJA en ’t Stokperdje zijn een samenwerking gestart om het wandelen in Zundert nieuw leven in te blazen.

Er is dit jaar maar 1 route en deze is 7 km. De route is geschikt voor mensen in een rolstoel en voor kinderwagens.

Je kunt starten op 4 verschillende plaatsen, namelijk `t Stokperdje, DJA, Sint Antoniusschool of Zonnebloemschool. Voor deze dag zijn de kosten € 5,00. Deze moet bij het inschrijven betaald worden. Op de website van ’t Stokperdje kan een ieder zich met het inschrijfformulier online aanmelden. Hier dient ook de betaling gedaan te worden.

Er kan dit jaar niet op de dag zelf ingeschreven worden. Dit jaar is het ook de bedoeling dat je bij de inschrijving een tijdsblok en een startlocatie aanvinkt. Je kunt starten tussen:

  • 00 uur en 12.00 uur
  • 00 uur en 13.00 uur
  • 00 uur en 14.00 uur

Mocht een tijdsblok vol zitten of er starten teveel mensen op een locatie, dan wordt je op de hoogte gebracht via de mail met andere opties die nog open staan.

Bij iedere locatie is een controlepost. Hier krijg je een stempel. Het is dus de bedoeling dat je 4 stempels haalt, om een mooie medaille te halen. Bij 2 controleposten is er ook een mogelijkheid om wat te drinken en even naar het toilet te gaan. DJA en ’t Stokperdje zorgen dat er voldoende medailles zijn voor alle deelnemers die 4 stempels hebben.

Bron: ’t Stokperdje

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen