Vrijdag 4 september: Optreden van Anneke de Bruijn, Pieter en Josje van Bogaert en Jan de Bruijn: “Family”

Foto: Bert Lek

ZUNDERT – Op vrijdag 4 september geven Jan en Anneke de Bruijn en Josje en Pieter van Bogaert op uitnodiging van Cultuur Landgoederen Zundert een optreden in de tuin van het van GoghHuis in Zundert. Aanvang 19.30 uur.

Family
Onder de titel ‘Family’ brengen zij naast eigen werk, een semi-akoestisch uitvoering van juweeltjes van o.a. Tina Turner, Tom Waits, Willy Nelson, Big Mama Thornton, Nina Simone, Janis Joplin en John Hiatt. Als dank voor de inspiratie die zij in hun leven brachten. Geen bas en drums, maar een persoonlijke benadering van muziek die hun na aan het hart ligt.

Dit programma werd een keer eerder uitgevoerd tijdens het Witte Raaf buitenconcert in augustus en wordt nu met veel plezier en overgave herhaald. Omdat we het leven moeten blijven vieren!

Info: www.ontmoetdewitteraaf.nl

Kaartverkoop
Kaarten kosten € 15,00 en zijn te koop vanaf woensdag 19 augustus bij het van GoghHuis, Markt 26 in Zundert. Bestel je kaarten bij de kassa, telefonisch (076 5978590), of stuur een email [email protected]. De kaarten dienen vooraf afgehaald te worden (check de openingstijden van het vanGogHuis).

Richtlijnen Corona
Het van Goghhuis volgt de richtlijnen van het RIVM. Er is maximaal plaats voor 75 personen (zitplaatsen aan tafels). Indien het optreden niet door kan gaan vanwege strengere Corona-richtlijnen of anderszins, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug.\

Cultuur voor cultuur
Het optreden van Jan de Bruijn, Anneke de Bruijn en Pieter en Josje van Bogaert is één van de artistieke activiteiten die Cultuur Landgoederen dit jaar organiseert in het kader van ‘Cultuur voor cultuur’. Hiermee ondersteunt zij Zundertse cultuurmakers die door de  Corona-crisis flink geraakt worden door hen een podium te bieden en hen te faciliteren.

Bron: Stichting Cultuur Landgoederen Zundert

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen