Het paaseitjesfestival bij Het Aardbeienterras komt er weer aan

Foto:

Op 7,8,9 en 10 april organiseert het Het Aardbeienterras we weer hun jaarlijkse supergezellige Paaseitjesfestival: paaseitjes zoeken in de kassen, tussen de aardbeienplantjes en onder deskundige begeleiding van de Paashaas!

Het paaseitjes zoeken is in onze tunnelkassen, dus wanneer het weer wat minder is, is dat helemaal geen probleem. Je kunt een tunnelkas reserveren per heel uur en je hebt drie kwartier de tijd om al het lekkers te zoeken. Ouders, opa’s en oma’s mogen natuurlijk gezellig mee speuren!

Het Aardbeienterras is alle dagen gewoon de hele dag geopend (gratis entree), dus ook voor of na het paaseitjes zoeken kun je genieten van alle leuke activiteiten en heerlijke hapjes en drankjes. (zie alle mogelijkheden op de site)

Maak er een gezellig familieuitje of vriendendagje van!!

Het paaseitjes zoeken kost € 5,50 per kind en hiervoor krijgen de kids een chocolade paashaas, 3 grote chocolade eieren, drie kleine eitjes, 3 mini chocolade haasjes , een chocolade lolly , een zakje paasschuimpjes, een speurtochtje en na het zoeken een bekertje ranja.

TIPS:
Combineer het paaseitjes zoeken met een heerlijke aardbeienlunch/picknick of de feestelijke High Strawberry, speel smokkelschat ,doe Woody’s avonturenpad of de speurtocht.

reserveren via: [email protected]

Graag je naam, de datum, het uur en het aantal kindjes doorgeven en wanneer er naderhand nog meer kids meekomen, kun je dat altijd nog even doorgeven.

WANNEER DE VROEGE UREN AL VOLGEBOEKT ZIJN IS HET OOK ERG LEUK OM JE DAGJE AARDBEIENTERRAS AF TE SLUITEN MET PAASEITJES ZOEKEN!! WE ZIJN DE HELE DAG OPEN DUS JE KUNT KOMEN WANNEER JE WIL EN GENIETEN VAN ALLES WAT HIER TE BELEVEN IS.

Kijk voor de beschikbare tijden op de website van het Aardbeien terras 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen