Koopwoning van de week: Molenstraat 89 Zundert

Foto: Funda / Van Hassel Makelaars o.g.

Dit in het centrum gelegen royaal herenhuis is een Gemeentelijk Monument met een zogenoemde centrumlocatie. Dit herenhuis beschikt over een (wijn-)kelder, stahoogte ca. 175 cm.

Op de begane grond zijn o.a. een royale woonkamer met 2 haardpartijen en een entree, een eveneens ruime zitkamer met tuindeuren en een dichte woonkeuken. Op de 1e verdieping zijn 4 slaapkamers en een badkamer, een vaste trap brengt u naar de 2e verdieping/ruime zolder met 2 kamers. Er is een bijgebouw/tuinhuis. Het huisperceel met tuin schatten wij in op een oppervlakte van ca. 320 m². De kadastrale perceelgrenzen dienen nog nader vastgesteld te worden.

Ligging
Dit herenhuis is gelegen op de hoek van de Molenstraat en de Wildertsedijk, in het dorpscentrum van Zundert, met meerdere supermarkten en diverse winkels en horeca op loopafstand. Het openbaar vervoer en diverse sportaccommodaties zijn eveneens op loopafstand. Vanuit Zundert is de aansluiting op de E19 Breda-Antwerpen op ca. 10 autominuten te bereiken. Het uitgestrekte buitengebied van Zundert met vele natuurgebieden met bossen en heide, is op de fiets met slechts enkele minuten als bereikt.

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen