Stap voor Stap naar de beste versie van jezelf ? Alleen of met een groep?

Foto: Wandel loopbaan & leefstijlcoaching West-Brabant

Iedereen die zijn of haar werkplezier mist, een andere baan zoekt maar niet weet wat nu echt bij hem of haar past. Iedereen die vermoeidheidsklachten (mantelzorgers) of burn-out klachten heeft, druk in het hoofd is, of te maken heeft met herstel na ziekte, diabetes, scheiding, rouw en verdriet, etc en die graag aan zijn/haar eigen leefstijl & vitaliteit wilt werken kan door middel van wandel coaching bij Bernadette Engel nieuwe inzichten en handvatten krijgen. 

De natuur biedt een spiegel van wie we zijn en wat we doen. Hierdoor kun je je laten inspireren en tot nieuwe inzichten komen. Als mens zijn we onderdeel van de natuur, maar in de loop van de tijd, hebben we ons laten leiden door geld, spullen, zittend werk, etc.

De mens is vergeten waar hij echt blij van wordt en waar hij energie van krijgt.

Wat is er nodig om je vitaal  en in balans te voelen?

Voeding, bewegen, rust en herstelmomenten, positief denken, sociale relaties en zinvol leven dat zijn de thema’s die belangrijk zijn volgens Bernadette.

  • Voeding Je leefstijl verbeteren zonder je voeding aan te pakken? Lijkt me niet. Het is echt prima te doen als je merkt hoe snel je al beter in je vel gaat zitten. En als je weet wat wel en niet werkt. Alle diëten van de wereld al een keer gedaan? Je weet het dan vast wel: van diëten word je dik. Hoe het wel lukt en je het vol kunt houden?
  • Ontspanning en zinvol leven. Het is soms lastig in de drukke wereld waarin we leven om rust te vinden. Hoe zorg je ervoor dat je op een manier die voor jou werkt voldoende ontspanning krijgt?
  • Beweging.  Wil jij meer energie en meer fut? Ja maar… Ja maar… Ja maar… Ik heb het allemaal al eens gehoord. Begin eens met wandelen dat kost niets .
  • Gedragsverandering en positief denken. En toen je dat vertelde, toen ging de knop bij mij om! Hoe vaak ik dat niet heb gehoord. Je hoeft echt niet overal nee tegen te zeggen, kies voor jezelf. Wat goed voelt voor jou?
  • Slaap en sociale relaties Is het streven naar de ideale slaaptijd voor jou een strijd? Vaak gaat het niet alleen om het aantal uur dat je slaapt, let ook op de kwaliteit van je slaap!

Denk jij na het lezen van bovenstaande tekst, ik heb hulp nodig of wil hier meer over weten? Kijk dan eens op de website www.bernadetteengel.nl en stuur een vrijblijvende mail.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen