Koopwoning van de week: Weduwestraat 14 Wernhout

Foto: Funda / Van Hassel Makelaars o.g.

Prachtig geleden zeer ruime vrijstaande woning met garage en een grote schuur op een perceel van ca. 3575 m2 groot. Er is een mogelijkheid tot dubbele bewoning. Ideaal voor mantelzorg of een bed en breakfast.

In het eerste woongedeelte is er op de begane grond een L-vormige woonkamer, halfdichte moderne keuken, bijkeuken, toilet en badkamer. Op de verdieping geeft de overloop toegang tot 3 slaapkamers gelegen over de gehele woning. In het tweede woongedeelte is op de begane grond een woonkamer met open keuken, badkamer, slaapkamer en een bijkeuken.

Ligging
Deze vrijstaande woning is gelegen aan een rustige weg met vrij uitzicht over het Beekdal en landelijk en in een bosrijke omgeving gelegen. In het zeer uitgestrekte buitengebied van Wernhout zijn veel wandel- en fietspaden mogelijkheden. Voor de dagelijkse benodigdheden is in het dorpscentrum van Wernhout een supermarkt, een bakker, cafés, restaurants en meerdere sportaccommodaties. Er is ook een basisschool en een multifunctioneel centrum. De aansluiting op de snelweg A16 Breda-Antwerpen is op ca. 10 autominuten gelegen.

Meer informatie: 

Bron: Funda.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen