Koopwoning van de week: Lijsterstraat 8 Zundert

Foto: Funda.nl / De Huizenpraktijk

Vlakbij de grens met onze zuiderburen staat deze luxe, vrijstaande woning te koop in Zundert. Deze levensloopbestendige woning beschikt over 4 slaapkamers, heeft 156m2 woonoppervlakte en staat op een perceel van 309m2.

De woning is centraal gelegen en beschikt over allerlei mogelijkheden voor verschillende doelgroepen. Zo is er de mogelijkheid voor bijvoorbeeld mantelzorg, kantoor aan huis of zelfs een Bed & Breakfast in het achterste woongedeelte welke in 2020 volledig is vernieuwd. De platte daken van het aangebouwde stuk woning bieden overigens veel ruimte voor het plaatsen van zonnepanelen voor een nog duurzamere woning.

Het auto luwe winkelcentrum aan de Molenstraat is op loopafstand bereikbaar. Parkeren doe je voor je deur en een busverbinding naar Breda, Roosendaal of Etten-Leur bevindt zich op 2 minuten lopen. Het geboortedorp van Vincent Van Gogh staat bekend om zijn jaarlijks fenomenabel bloemencorso (Unesco erfgoed) die enkele tientallen meters verderop aan hun route beginnen. Meerdere scholen zijn op loop- en fiets afstand bereikbaar en de autosnelweg naar Rotterdam of Antwerpen ligt op 8 autominuten rijden. Een treinverbinding is bereikbaar op 15 minuten rijden.

Meer informatie: 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen