Koninklijke Onderscheiding voor de heer Van Haaren

Foto: Gemeente Zundert

Donderdag 14 februari ontving de heer Ger van Haaren uit handen van burgemeester Poppe-de Looff een Koninklijke Onderscheiding. De heer Van Haaren wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Tijdens zijn afscheid als bestuurslid bouwkundige zaken bij de parochie van de Heilige Trudo werd de heer Van Haaren verrast. De heer Van Haaren is sinds 1990 actief bij de parochie. Hij adviseert in bouwkundige vraagstukken. Onder zijn supervisie wordt er onderhoud aan de parochiƫle gebouwen uitgevoerd, zodat de gebouwen in goede staat verkeren. Tevens coƶrdineert hij het onderhoud en vernieuwing van de begraafplaats Heilige Trudo.

Bij de KBO Klein Zundert is de heer Van Haaren vanaf het begin tot het eind betrokken geweest bij de verbouwing en uitbreiding van ouderen centrum Levenslust. Bovendien helpt hij ouderen om langer thuis te wonen door te adviseren en het plaatsen van diverse hulpmiddelen in huis, zoals beugels en verlichting in badkamers. Vanwege zijn jarenlange verdienste ontving de heer Van Haaren de onderscheiding.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen