Avoord versoepeld maatregelen

Foto: Avoord

Vanwege preventie tegen het coronavirus hebben de bewoners van Avoord al lang geen bezoek meer kunnen ontvangen. Op advies van het kabinet en RIVM gaan de zorglocaties van Avoord vanaf dinsdag 2 juni open, onder strikte voorwaarden, voor één vaste bezoeker per bewoner.

Elke bewoner mag één keer per week bezoek ontvangen van de vaste bezoeker. Het bezoek duurt maximaal 50 minuten. Deze bezoekregeling is voor alle bewoners van de Avoord-locaties Kloostergaard, Franciscushof, Het Anbarg, Contrefort, Rijserf en De Willaert. Een uitzondering hierop zijn bewoners die positief getest zijn op het coronavirus of symptomen van het virus hebben en getest worden. Inschrijven voor het bezoek Inschrijven voor het bezoek is verplicht. De vaste bezoeker of bewoner kiest de locatie en afdeling en een beschikbaar tijdstip.

Dit weekend werd er nog een maatregel versoepeld. Vanaf afgelopen zaterdag 30 mei mogen bewoners van alle appartementen maximaal één keer per dag het gebouw zelfstandig verlaten voor een ommetje. Ditzelfde geldt voor bewoners van de woongroepen somatiek die vóór de coronacrisis altijd al zelfstandig naar buiten gingen.

Bron: Avoord

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen