Expositie 'Kerst uitgestald' in museum de Weeghreyse Zundert

18 nov 2020, 17:09 Nieuws
kerstal fb
ZUNDERT - Tot groot genoegen van museum de Weeghreyse kunnen de deuren van het museum op zondag 22 november weer open. Het museum presenteert een bijzondere tentoonstelling: 'Kerst uitgestald' die tot 10 januari 2021 te bewonderen is.
Kunstenares Els Aerts-Verschueren verzamelt al jarenlang kerststallen uit verschillende landen en toont haar indrukkende verzameling. In de loop der jaren heeft zij zelf ook veel kerstattributen in allerlei vormen, soorten, maten en materialen gemaakt. Nu er dit jaar geen kerststallen-tentoonstelling in de St. Bavokerk in Rijsbergen is, waar Els elk jaar vrijwilliger is, kan iedereen de kerstsfeer in het museum komen proeven.
Voor de kleine kunstenaars die het museum bezoeken is een kleurplaat van een mooie kerststal met kindje Jezus, Maria en Jozef, te krijgen.
Openingstijden
Voor de lopende exposities is het museum geopend op elke zondag van 14:00 t/m 17:00 uur en op verzoek. Het maximale bezoekersaantal in het museum is 10 personen. Reserveren is mogelijk, meer informatie is te vinden op de website van het museum.
Cultuurhistorisch Centrum De Weeghreyse
Markt 23
4881 CN Zundert
Bron: Cultuurhistorisch Centrum De Weeghreyse