Expositie Masterclass 9 en 10 oktober

29 sep 2020, 14:37 Nieuws
masterclass 16x9 persbericht 1
ETTEN-LEUR - Op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober is Etten-Leur het kloppende kunsthart van West Brabant als de acht kunstenaars van de Masterclass Schilderen (Hans Heeren, André Kroos, Corrie Reijngoudt, Hilde Pyl, Miriam Hellemons, Annemarie Tromp, Sjaan van Exel en Monique van Berkel) van Atelier Debbie Nijland hun werk van seizoen 2019-2020 in het grote atelier aan de Bisschopsmolenstraatstraat 10 in Etten-Leur presenteren.
Deze 'Magnificent Eight' zijn in 2019 bij beeldend kunstenaar Debbie Nijland begonnen met een tweejarige cursus Masterclass schilderen hebben zich volledig over gegeven aan de schilderkunst en zich langdurig verdiept in een thema, het ontwikkelen van een handschrift en eigenheid. Daarbij stond niet alleen het schilderen centraal maar tevens hebben zij kennis gemaakt met vele andere facetten van het vak beeldend kunstenaar. Het resultaat van het eerste jaar zwoegen is te bekijken op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober, beide dagen van 11:00 tot 17:00 uur.
Het grote atelier aan de Bisschopsmolenstraat 10 in Etten-Leur is corona-proof en zeer uitnodigend om de ruim 80 werken te komen bekijken. De kunstenaars zijn beide dagen aanwezig om alle vragen te beantwoorden of uitleg te geven over hun werk. Je bent van harte welkom!
Bron: Ingezonden door Atelier Debbie Nijland