Gemeente Zundert reikt kledingcheques uit aan gezinnen

05 nov 2021, 9:43 Nieuws
csm fashion cheque button 62c53e1c8d
Nieuwe kleding kopen. Gemeente Zundert gunt het ieder kind. Daarom reikt ze in november kledingcheques uit aan kinderen tot 18 jaar uit gezinnen met een laag inkomen. Kinderen ontvangen een Fashion Cheque ter waarde van 100 Euro.
De Fashion Cheques zijn bedoeld voor de aankoop van kleding en schoenen in winkels die zijn aangesloten bij www.fashioncheque.com . De Fashion Cheque is er voor kinderen van 0 tot 18 jaar uit gezinnen met een inkomen per maand tot € 1903,00. Of, in het geval van alleenstaand ouderschap, een inkomen per maand tot € 1.332,00.

Lokale organisaties ondersteunen gezinnen met een laag inkomen

De gemeente Zundert organiseert deze actie samen met de lokale organisaties Surplus, Stichting Leergeld, het Werkplein Hart van West-Brabant en Schuldhulpverlening. Zij ondersteunen inwoners om uit de schulden te komen.
Een fashion cheque is voor gezinnen met een laag inkomen heel erg welkom. Maar het zou veel beter zijn als de fashion cheque niet nodig was. Daarom roepen we inwoners op om vooral eens te gaan praten bij deze organisaties. En weet je niet waar te beginnen? Start dan bij de Vraagwijzer Zundert. Hier kun je terecht met al jouw vragen over inkomen, opvoeden en zorg
,” aldus wethouder Zorg & Sociaal Domein, Twan Zopfi. De Vraagwijzer Zundert is bereikbaar via [email protected] en tel: 076 – 599 56 00.
Meer informatie
Gezinnen die in aanmerking komen, ontvangen hierover een brief. Gezinnen die geen brief hebben ontvangen, maar wel denken hiervoor in aanmerking te komen, kunnen contact opnemen met de gemeente. Zij kunnen zich voor 15 november aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected] . Alle informatie en voorwaarden staan op www.zundert.nl/fashioncheque .
Bron: Gemeente Zundert