Kom jij ons LocalTea(m) versterken?

17 nov 2021, 20:49 Nieuws
wij zoeken jou
Zundert - Zowel onze theeplanten als LocalTea groeien hard! We hebben momenteel diverse vacatures openstaan.
Ben jij een commercieel talent of die echte merkenbouwer en wil jij ons helpen om LocalTea op de kaart te zetten? Mooi! Wij zoeken namelijk een accountmanager Sales en een hands-on Brandmanager. Iets voor jou? Lees dan snel verder.
Vacature: accountmanager Sales (28-40 uur per week)
Het is ons na 8 jaar van ontwikkeling gelukt om de theeplant winterhard en lokaal te telen. Nu zijn we klaar voor de volgende stap: overal lokale theeplantages opzetten en mensen de kans bieden om voor lokale theeconsumptie te kiezen die zich onderscheidt van het huidige theeaanbod. Daarom zoeken we een ervaren sales- en accountmanager die samen met ons team het bedrijf naar de volgende groeifase brengt.
Wat ga je doen?
Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbouwen van de omzet van LocalTea in de Benelux. Als lid van het commerciële team help je met het ontwikkelen en implementeren van de groeistrategie binnen retailer en foodservice. Je onderhoudt de commerciële relaties met (key)accounts en bouwt deze uit tot volwaardige business partners.
De volledige vacature vind je op onze website .
Vacature: hands-on Brandmanager (24-32 uur per week)
Wil jij een bijdrage leveren aan een wereld waar lokale theeproductie een positief verschil kan maken in de toekomst én ben jij een echte merkbouwer? Wij zijn op zoek naar een hands-on Brandmanager.
Wat ga je doen?
Als Brandmanager geven we je de ruimte om jouw ideeën uit te voeren. Heb je een goed idee voor het uitbouwen en uitdragen van onze impact? Onze zegen heb je. Heb je ideeën voor een (online) marketingstrategie of het upgraden van onze mediakanalen zoals bijvoorbeeld de website? Go for it. We vertrouwen op jouw frisse blik, kennis, ervaring en ‘’we gaan ervoor’’ mentaliteit. Je krijgt het vertrouwen om projecten grotendeels zelfstandig tot een succes te maken.
De volledige vacature vind je op onze website.
Interesse? Mail jouw motivatie en CV naar [email protected]
localtea nieuw