Kwinkslag Tourpoule 2021

22 jun 2021, 18:23 Nieuws
unnamed 2

Ook in 2021 neemt Stichting Wielerdorp Rijsbergen de organisatie op zich van de befaamde Kwinkslag Tourpoule. Het is inmiddels de 15e keer dat deze Tourpoule wordt georganiseerd en de zesde keer dat de organisatie in handen is van Stichting Wielerdorp Rijsbergen. Het is voor iedereen een heel bijzonder jaar en daarom zijn we blij dat de Tour de France doorgaat en we de wielerfans toch nog iets aan kunnen bieden.

We gaan er de komende week voor zorgen dat de Tour de France koorts aangewakkerd wordt! Trekt u de registers maar open, want de inschrijving van de Kwinkslag Tourpoule 2021 is geopend. Wie wordt de opvolger van Erwin Vermeeren, winnaar van de tourpoule 2020!



De inschrijving kan, net zoals vorig jaar, online via www.wielerdorprijsbergen.nl . Daar is ook meer informatie opgenomen, zoals het reglement. Ook dit jaar is de IDEAL-koppeling, waarmee u uw inschrijving eenvoudig kunt betalen.

Op veler verzoek zijn subleagues wederom toegevoegd. U kunt zo met vrienden, collega’s, verenigingen of families een eigen subleague vormen. Wie daagt u uit in deze editie van de Kwinkslag Tourpoule? Met wie gaat u de uitdaging aan om een eigen subleaugue te beginnen? Wij kunnen u melden dat de eerste onderlinge weddenschappen zijn gelegd.


  • Spelregels

    De volledige spelregels/reglement en de puntentelling vindt je hier

  • Heb je vragen?

    We helpen je graag via [email protected]

  • Organiseer een subleague

    Het is natuurlijk extra leuk om dit spel samen te spelen met je vrienden. Organiseer hiervoor gratis je eigen subleague daag je vrienden uit! Geef de naam van je subleague en de deelnemers door via [email protected]

    Prijzen

    Ook dit jaar zijn naast geldprijzen weer mooie wielerprijzen te winnen! Hier vertellen we later meer over.

De betaling van het inschrijfgeld voor deelname aan de Tourpoule, verloopt ook dit jaar bij de online inschrijvingen via Ideal.



MET DANK AAN ONZE KWINKSLAG TOURPOULE SPONSOREN
Van Meer Schoenen - Vrije Boekhandel
Helmut Fietstechniek - Rogelli
'T Smidshuis