Wij zijn Arno en Corella en we zijn sinds 2019 in de wondere wereld van het ijs gedoken. Met ons gezin proberen we van de melk van het naastliggend melkveebedrijf het lekkerste ambachtelijke boeren ijs te maken.
Ons ijs wordt volgens de HACCP-richtlijnen geproduceerd. Heb je allergieën of speciale wensen laat het dan even weten zodat we er rekening mee kunnen houden.
Om thuis te smullen tijdens feestdagen, feestjes, speciale gelegenheden of gewoon omdat het kan! Kun je in de shop alles smaken verkrijgen in 0,5L potjes. Na het bestellen bepaal je wanneer je wanneer je ijs afhaalt (dit i.v.m. eventuele bereiding).
We hebben in ons smaken assortiment zowel room- als sorbet smaken. Op de website kun je alle smaken vinden
Het belangrijkste ingrediënt van de Zundertse Rwoombolle is de melk. De melk komt van de koeien die lopen op het melkveebedrijf van mijn ouders. Mijn broer John wilt het bedrijf over nemen in de toekomst. Mijn ouders André, Joke, b(r)oer John en af en toe ik zelf zorgen ervoor dat de koeien niets te kort komen. En dat de kringloop van gras tot ijs klopt!
In de melkveestal staan ca. 150 koeien die met een traditionele melkmachine gemolken worden. Door de mest van de koeien op het land uit te laten rijden kunnen we het voer met machines zelf van het land halen in de zomer. Dit kan bij ons op het erf wel eens voor drukte zorgen, let dus altijd goed op! De koeien gaan in de zomer naar buiten om vers gras te eten en lekker te liggen.
Hier is het allemaal mee begonnen. Gewoon lekker simpel een ijsje halen bij de ijskar. Een (bedrijfs)feestje is geen feestje zonder een heerlijk dessert of tussendoortje voor de gasten of werknemers.
Tijdens je feestje wil je dat je gasten het goed hebben, tevens wil je zo min mogelijk zorgen hebben. Daarom is het ijs scheppen ook in ALL-INCLUSIVE vorm te verkrijgen.
Zo werkt het: ongeveer een half uur voor de afgesproken aanvang van het scheppen plaats ik de ijskar en bereid ik alles voor. Er is in de ijskar plaats voor 7 smaken ijs, deze 7 smaken kun je geheel zelf invullen. Of je het ijsje in een bekertje of van een hoorntje eet, met of zonder slagroom of discodip erop alles is mogelijk. Ik ga pas weg als iedereen genoeg ijs op heeft.
Heb je een feestje maar wil je de gasten zelf laten scheppen? Ons ijs is af te halen in thermobakken, zo wordt een dessert op tafel een koud kunstje!
Om nog meer mensen te laten genieten van ons (h)eerlijke boerderij ijs verkopen we dit ook in Zundert! Dit doen we in Boerderijwinkel D'n Ouwe Sigoar!
Kaas verkopen we vers van het mes! Je kunt bij ons terecht voor de lekkerste 48+ kazen van jong tot oud. Tevens hebben we heerlijke boerderijkazen in ons assortiment zoals een zachte, unieke roodschimmel Doruvael 50+ kaas uit Montfoort of een heerlijke boeren truffel van BoerBert uit Kamerik. Van de boerderij van de familie Schep uit Bergambacht hebben we een boeren belegen en een oude boerenkaas op de plank! Van verse melk gemaakt en afgerijpt op de boerderij. Dat proef je!