Tòch nog een Bloemencorso Zundert …in 1.000 stukjes

13 dec 2020, 20:21 Nieuws
stads puzzelstukjes corso 01
ZUNDERT - Het jaar 2020 zal op een bijzondere wijze de geschiedenisboeken ingaan. Het ontbreken van het Corso in Zundert was voor velen een fikse aderlating. Maar er is gelukkig ook nog positief corsonieuws te melden.
Uitgeverij Pix4Profs presenteert, met medewerking van Stichting Bloemencorso Zundert, een unieke legpuzzel van 1.000 stukjes, met daarop een prachtige compilatie van de heraldieken van de 20 deelnemende buurtschappen, gecombineerd met beelden van het corso. Onmisbaar voor iedere corsoliefhebber én voor iedere puzzelliefhebber. Deze corsopuzzel heeft de prijs van € 21,95 en wordt slechts eenmalig uitgebracht in een beperkte oplage dus op = op. De puzzel zit verpakt in een exclusief ontworpen doos. Met de aankoop van deze puzzel steunt u bovendien Stichting Bloemencorso Zundert. De Stichting ontvangt van ieder verkocht exemplaar namelijk 2 euro.
doos in perspeectief corso
“Deze oogverblindend mooie uitgave komt in februari 2021 uit productie, maar als u zeker wilt zijn van een exemplaar, dan kunt u deze vanaf nu exclusief reserveren via de website van Pix4Profs (kijk voor de link op www.corsozundert.nl/puzzel ). U krijgt bij aankoop een bevestiging, waarmee u op de afhaaldag in februari uw puzzel in ontvangst kunt nemen” vertelt Lennart Schrauwen, portefeuillehouder Publiciteit en Sponsoring van Stichting Bloemencorso Zundert. “Datum, plaats en tijd van deze afhaalmogelijkheid zullen een beetje afhangen van de dan geldende maatregelen, maar worden tijdig met de kopers gecommuniceerd.”.
Tegelijk met deze legpuzzel van Corso Zundert worden, in samenwerking met lokale organisaties, meer legpuzzels van 1.000 stukjes uitgegeven. Denk daarbij aan de Lampkesoptocht in Dongen, de Bouwhal in Tilburg, Blind Walls in Breda, het Vincent van Gogh huis in Zundert en de bekende Lichtjesoptocht in Standdaarbuiten. “Wij vinden het belangrijk dat zulk cultureel erfgoed bewaard blijft en ondersteund wordt. Het bijzondere aan deze uitgaven is dat lokale organisaties of verenigingen hiervan meeprofiteren” aldus uitgever Jan Stads, die deze unieke puzzel van het Bloemencorso ontwierp.
Bron: Corso Zundert