Op zaterdagochtend 2 oktober 2021 10:00 uur wordt de gerenoveerde atletiekaccommodatie officieel geopend.

Foto: atletiekbaan DJA

Zundert – Het bestuur van DJA nodigt u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.  Vanwege de coronamaatregelen vragen wij je om met maximaal 2 personen aanwezig te zijn. 

Om te voldoen aan de geldende regels hierbij nog aandacht voor het volgende: 

 We vragen je om je aanwezigheid bij de opening via de mail ([email protected]) kenbaar te maken, uiterlijk vrijdag 24 september a.s. Je ontvangt een ontvangstbevestiging. Deze heb je nodig om te laten zien bij binnenkomst op onze accommodatie. (Uitgeprint of digitaal via je telefoon).  

  • Bezoekers van 13 jaar en ouder moeten in het bezit zijn van een geldig identiteitsbewijs en een geldig coronatoegangsbewijs (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag) om toegang te krijgen tot het evenement. Alle bewijzen zijn aan te maken via de CoronaCheck app. 
  • Een toegangsbewijs moet verkregen zijn via Testen voor Toegang en de test is maximaal 24 uur voor aanvang van het evenement afgenomen. 
  • Bezoekers moeten in bezit zijn van een (gratis) ticket (Dit is de ontvangstbevestiging van jouw opgave via de mail). 
  • Contactgegevens van bezoekers moeten geregistreerd kunnen worden, wij vragen je om je contactgegevens in de opgave via de mail te zetten. (Naam, telefoonnummer, emailadres). 
  • Alle aanwezigen krijgen het dringende advies om op dag 5 na het evenement een zelftest te doen.

Bron: Atletiekbaan DJA

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen