Huis van de week: Kleine Heistraat 16 K393 Wernhout

Foto: De Huizen bemiddelaar

Een prachtige vrijstaande instapklare woning met royale woonkamer, luxe compleet ingerichte keuken, 2 badkamers, 3 slaapkamer, gelegen op het Parc Wernhoutsburg. Deze woning is voorzien van hoogwaardige materialen en prachtig afgewerkt. De woning staat op een perceel van ca. 327 m2 eigen grond.

Wernhoutsburg is een groene oase waar permanente bewoning is toegestaan en het verkrijgen van een hypotheek is mogelijk. Tevens is ons makelaarskantoor hier gevestigd. U kunt bij ons terecht voor al uw woonwensen en/of hypotheekadvies en informatie over de parkkosten. Wij maken graag een afspraak met u.

In 2021 wordt de eindfase voltooid die het park heeft ontwikkeld tot een natuurlijke (woon)omgeving. Wegen zijn verbreed en vernieuwd. Een ideale omgeving, waar wonen en recreëren samen komen! Prachtige wandel- of fietsroutes, ontspannen in de bossen en heidevelden, horeca, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. En dat alles gelegen op ca. 30 autominuten afstand van Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en Antwerpen.

Deze luxe vrijstaande woning heeft de sfeer en uitstraling van een landhuis. De naast gelegen oprit biedt plaats voor het parkeren van een of meerdere auto’s op eigen terrein.

INDELING
BEGANE GROND
De entree biedt toegang tot een ruime ontvangsthal met stijlvolle geschilderde hardhouten trap naar de 1e verdieping. Vanuit de ontvangsthal is er toegang tot de woonkamer, de badkamer en de toiletruimte.

WOONKAMER
Licht, ruimte en uitzicht! De L-vormige woonkamer heeft meerdere raampartijen, openslaande tuindeuren, een tegelvloer, stucwerkwandafwerking, privacy en een schitterend zicht op de achtertuin. De openslaande tuindeuren komen uit op het aangrenzende terras en de tuin.

KEUKEN
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer waardoor je een groot geheel hebt. De fraaie keuken is voorzien van 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, stoomoven en combi-magnetron.

BIJKEUKEN
De bijkeuken is afgewerkt met vloertegels. Deze ruimte heeft een praktisch keukenblok met boven- en onderkasten, een kast met de cv-installatie en hier bevindt zich ook de aansluiting voor een wasmachine en droger. Een loopdeur biedt toegang tot de zijtuin.

BADKAMER BEGANE GROND
De badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een dubbele wastafel in badkamermeubel en een inloopdouche.

TOILET
Het toilet is geheel betegeld en beschikt over een hang closet en een fonteintje.

1ste VERDIEPING
Vanuit de overloop kunt u de 2e badkamer, het toilet en de 3 slaapkamers bereiken. De overloop is voorzien van laminaat die doorloopt over de hele verdieping (m.u.v. de badkamer) en de muren zijn gestuct.

SLAAPKAMERS
Alle 3 de slaapkamers hebben fijne raampartijen, schuine wandafwerking en maken het geheel tot sfeervolle ruimtes.
De grote slaapkamer heeft een ruime inbouwkast.
Vanuit 1 slaapkamer is de bergzolder te bereiken.

2E BADKAMER
Deze badkamer is geheel betegeld en voorzien van een wastafel en ligbad.

TUIN
De achtertuin is gelegen op het zuiden en biedt veel privacy. De tuin is netjes aangelegd en voorzien van bestrating, diverse vaste planten, een gazon en een houten tuinhuis.
De voortuin beschikt over een oprit waar u plaats heeft om uw auto te parkeren en diverse vaste planten.

Wat maakt deze woning bijzonder:
– Vrijstaande luxe woning in landhuis stijl met oprit voor meerdere auto’s
– De woning is instap klaar
– Onderhoudsvrije woning, kunststof kozijnen en dubbele beglazing
– Royale woonkamer met meerdere raampartijen en openslaande deuren naar de tuin.
– Compleet ingerichte keuken
– Bijkeuken
– 3 ruime slaapkamers
– 2 badkamers, waarvan 1 op de begane grond
– Ruim tuinhuis dat is voorzien van elektra
– Zonnige privacy biedende achtertuin
– Gelegen op een perceel van ca. 327 m2

Uw huis verkopen of uw huis aankopen? Dat doen wij graag voor u! De Huizenbemiddelaar uw makelaar voor Breda – Zundert en omstreken! Wij bieden volledige verkoop- en/of aankoopbegeleiding tegen een vaste en lage prijs. Informeer naar onze werkwijze en wij vertellen u graag meer.

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen