Huis van de week: Suikerberk 11 Zundert

Deze te moderniseren tussenwoning met 3 slaapkamers, ruime zolder, berging en garage is gelegen op een perceel van 188 m2! De woning is rustig gelegen in Zundert, in een kindvriendelijke wijk nabij het centrum van Zundert. Aan de voorzijde kijkt de woning uit op een groenstrook.

Zundert heeft volop mogelijkheden voor uw dagelijkse voorzieningen, evenals scholen en sportgelegenheden. Uitvalswegen naar Breda en Antwerpen zijn met ca 10 autominuten bereikbaar. Ook de prachtige bossen en vennen met diverse fiets- en ruiterpaden zijn op korte afstand bereikbaar.

INDELING:

BEGANE GROND
Via de voortuin bereikt u de voordeur van de entree.

De voortuin is voorzien van sierbestrating en diverse borders met vaste planten.

De hal geeft toegang tot de woonkamer, keuken, toilet, trapkast, trapopgang naar de 1ste verdieping en tot de meterkast. De hal is afgewerkt met een tegelvoer en de wanden zijn voorzien van granol.

De ruime woonkamer is voorzien van een tegelvloer en de wanden zijn afgewerkt met schoonmetselwerk en behang.  Door de grote raampartijen heeft deze woonkamer een ruimtelijk effect met veel lichtinval. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de keuken.

De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met diverse onder- en bovenkasten, een 4- pits gasfornuis, oven, afzuigkap en koelkast. De vloer van deze keuken is afgewerkt met vloertegels en de wanden zijn deels betegeld.

Vanuit de keuken heeft u toegang middels een loopdeur tot de achtertuin.

Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een closet.

1ste VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer, wasruimte met aansluiting voor een wasmachine en droger en de vaste trap naar de zolderverdieping.

De slaapkamers zijn ruim en op de vloer ligt vloerbedekking en de wanden zijn afgewerkt met behang. Eén slaapkamer is voorzien van een wastafel.

De badkamer is uitgerust met een douche en een wastafel in badkamermeubel.  De badkamer geheel betegeld.

ZOLDER

De zolder is te bereiken via een vaste trap, hier is de c.v. installatie geplaatst. Achter de dakschuinte heeft u voldoende opbergmogelijkheden. De vloer is afgewerkt met vloerbedekking en in het plafond zijn inbouwspots geplaatst. Deze zolder is geschikt voor het creëren van een vierde slaapkamer.

TUIN

De achtertuin is voorzien van bestrating, diverse borders en via een poort heeft u toegang tot een achteruitgang en de garage.

Aan de woning is een moderne overkapping geplaatst.

De stenen berging is te bereiken vanuit de tuin en is voorzien van elektra.

Via de poort is de ruime garage te bereiken. De garage is voorzien van elektra en een sectionaaldeur.

Wat maakt deze woning zo bijzonder:

  • Een ruime te moderniseren tussenwoning
  • 3 slaapkamers
  • Ruime zolderverdieping met mogelijk tot het creëren van een 4e slaapkamer
  • Deels voorzien van dubbel glas
  • De eerste verdieping is voorzien van kunststof kozijnen
  • Grotendeels voorzien van rolluiken
  • Moderne overkapping
  • Garage
  • Ideale woning voor gezinnen
  • Gelegen in een kindvriendelijke wijk nabij diverse voorzieningen, diverse winkels, basisschool, openbaar vervoer en uitvalswegen

De Huizenbemiddelaar uw makelaar voor Breda – Zundert en omstreken! Wij bieden volledige verkoop- en/of aankoopbegeleiding tegen een vaste en lage prijs. Informeer naar onze werkwijze en wij vertellen u graag meer.

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen