Koophuis van de week: Prinsenstraat 22 Zundert

Foto: De Huizenbemiddelaar Zundert

Ben jij op zoek naar een royale twee-onder-één-kap woning met garage en een ruime privacy biedende achtertuin? Kijk dan snel naar deze woning aan Prinsenstraat 22 Zundert!

De woning heeft een ruime woonkamer, fijne keuken, maar liefst 4 slaapkamers, een badkamer en een garage, op een perceel van ca. 330 m2.

LOCATIE
Deze woning met ruime garage is gelegen in het centrum van Zundert.
Basisschool, sportvelden, openbaar vervoer en een ruim aanbod aan sociale voorzieningen zijn op loop-/fietsafstand bereikbaar.

INDELING:

BEGANE GROND
De hal geeft toegang tot de woonkamer, het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De vloer is afgewerkt met vloertegels en de wanden zijn gestuct.

De lichte woonkamer heeft een sfeervolle elektrische kachel en met een kleine aanpassing is hier een open haard van te maken. De vloer is voorzien van vloertegels, de wanden zijn gestuct en het plafond is afgewerkt met sierbalken.
Vanuit deze sfeervolle woonkamer heeft u toegang tot de keuken.

De keuken is een fijne lichte ruimte en is voorzien van een keukenblok met diverse onder- en bovenkasten, een spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. De vloer in de keuken is afgewerkt met vloertegels. Vanuit deze keuken is de bijkeuken en de achtertuin toegankelijk.

BIJKEUKEN
In deze royale bijkeuken is de aansluiting voor een wasmachine en droger. Via een loopdeur is de achtertuin toegankelijk.

TOILET
Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een closet en een fonteintje.

1ste VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot 4 slaapkamers, de badkamer en via een vlizotrap is de zolder te bereiken.

De slaapkamers zijn ruim en afgewerkt met een laminaatvloer. Twee slaapkamers zijn voorzien van een praktische vaste kast. De grote slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot het balkon.

De badkamer is uitgerust met een ruime douche, toilet en een wastafel in een badkamermeubel. Deze ruimte is geheel betegeld.

ZOLDER
Via een vlizotrap op de overloop is deze bergzolder toegankelijk. Deze zolder biedt voldoende bergruimte en hier is tevens de c.v.-ketel geplaatst.

ACHTERTUIN
De zonnige achtertuin is voorzien van een buitenkraan, bestrating en een sfeervolle overkapping. Deze tuin biedt voldoende privacy, zodat je hier relaxed buiten kan zitten.
Vanuit de achtertuin is de garage toegankelijk. De poort biedt toegang tot de garage en de oprit.

GARAGE
De ruime garage is voorzien van elektra.

Wat maakt deze woning zo bijzonder:
– Ruime twee-onder-één-kap woning met garage
– De woning is voorzien van dubbelglas met uitzondering van de bijkeuken
– Sfeervolle woonkamer
– Een lichte keuken
– 4 slaapkamers
– Nette badkamer
– Ruime achtertuin met voldoende privacy en een sfeervolle overkapping
– Gelegen in van het centrum van Zundert nabij diverse voorzieningen, zoals winkels, basisschool en openbaar vervoer

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen