Koopwoning van de week: Oekelsbos 30 Rijsbergen

Foto: Funda / Schalk Makelaardij

Buitenkans! Wilt u wonen in een prachtige bosrijke leefomgeving, vrij in de natuur, net onder Breda op één van de mooiste percelen met vrij uitzicht op natuurgebied De Weerijs? Lees dan snel verder!

Op een perceel van 4.192 m² staat deze schitterende vrijstaande woning met diverse bijgebouwen. De woning wordt omgeven door mooie hoge bomen en een tuin met talrijke heerlijke plekken om te zitten en te genieten van de vogels en de stilte. Dit is een plek voor levensgenieters! Het multifunctionele bijgebouw in chaletstijl kan dienen als gasthuis of kantoor/praktijk aan huis. Dé ideale woon-werkgelegenheid midden in de natuur en toch makkelijk bereikbaar. Je resideert hier te midden van de natuur waar je een landelijke oase van rust & 100% privacy ervaart. Nieuwsgierig wat deze woning nog meer te bieden heeft? Maak snel een afspraak voor bezichtiging!

Sfeervol wonen in het Oekelsbos
Het sfeervolle woonhuis beschikt over een ruime woonkamer met houthaard en serre-aanbouw met tuindeuren naar een overdekt terras. Door zijn karakteristieke vorm en luiken en het vele houtwerk binnen, voelt het als een luxe natuurhuis. De vele raampartijen en lichtkoepels zorgen ervoor dat de groene natuur het huis binnen komt. Op de vloer ligt Frans eiken parket met daaronder Italiaanse plavuizen. De gezellige woonkamer heeft extra vloerverwarming. Er is een hal met aangebouwde keuken, een toilet, een ruime badkamer met inloop douche en aanpalend een slaapkamer met aangrenzend een wellness buitenruimte met hottub. Via een mooie open trap kom je op de tweede verdieping op de overloop en kan je kiezen voorde waskamer of de grote masterbedroom met balkon. De zolderverdieping is een extra slaapkamer. Rond het huis liggen terrassen en een tuin. Het bijgebouw is in chaletstijl en kent een leefgedeelte van 39 m² en een overkapte buiten-gedeelte van 45 m². Het chalet heeft een toilet, keukentje en leef/kantoor ruimte en is uitermate geschikt als gastenverblijf of bedrijf aan huis. De ruimte wordt nu gebruikt als atelier/studio. Onder de ruime overkapte patio is het heerlijk loungen met vrienden, maar je kunt er ook makkelijk een paard stallen of meerdere pk’s. Het bijgebouw heeft ook een bijhorende carport voor de aanhangwagen, fietsen en opslag van stookhout. De tuin biedt legio mogelijkheden voor recreatie en er is genoeg ruimte voor een zwembad.

Meer informatie: 

Bron: Funda.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen