Koopwoning van de week: Tiggeltsebergstraat 62 Rijsbergen

Foto: Funda / Van Hassel Makelaars o.g.

Ruime vrijstaande villa met prachtige tuin en serre en vrijstaande garage op een bosperceel met lange oprijlaan en prachtige parktuin met verschillende niveaus en een zeer weids uitzicht aan de achterzijde. U woont hier met 100% privacy in een oase van natuur en rust.

Voor vakanties in de natuur hoeft u niet meer weg. Gelegen in het buitengebied van Rijsbergen op een perceel van ca. 10.000 m². Naast de aanwezige villa en garage zijn er wellicht nog mogelijkheden voor één of meer bijgebouwen tot een maximum van 100 m². Hierover kunt u contact opnemen met de gemeente of de verkopend makelaar.

Ligging
Deze villa is gelegen in een bos aan een rustige weg naar het landgoed “de Pannenhoef” waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen, paard rijden, etc. Het landgoed beschikt over uitgebreide wandelroutes en ruiterpaden. Het golfpark “de Turfvaert” is op fietsafstand gelegen nabij het andere einde van de straat. Het dorpscentrum van Rijsbergen is op fietsafstand gelegen en beschikt over meerdere supermarkten, winkels, cafe’s, restaurants, basisschool, medisch centrum en volop sportaccommodaties. De aansluiting op de snelweg A58 Breda-Roosendaal is op ca. 10 autominuten gelegen, zowel in Breda als in Etten-Leur en de aansluiting op de A16 Rotterdam-Breda-Antwerpen is met ca.15 autominuten al bereikt.

Meer informatie: 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen