Koopwoning van de week: Maalbergenstraat 22 Wernhout

Foto: Funda / Van Hassel Makelaars o.g.

Zeer ruime levensloopbestendige semibungalow met grote vrijstaande garage-berging op een groot perceel van ca. 4445 m² met o.a. een vijver, moestuin, paardenstallen en weiland geheel omheind.

Op de begane grond o.a. een L-vormige woonkamer, dichte keuken, bijkeuken, badkamer en een slaapkamer. Op de verdieping zijn een toiletruimte, 3 grote slaapkamers en een hobbyruimte gesitueerd, welke als slaapkamer dienst kan doen.

Ligging
Deze semibungalow is gelegen aan een rustige weg, aan de rand van een bos met vijvers (natuurgebied “de Krochten”), nabij de grens met België. Met slechts enkele stappen bent u al in het zeer uitgestrekte buitengebied van Wernhout met veel wandel- en fietspaden, waaronder een mountainbike parcours. Voor uw dagelijkse benodigdheden is in het dorpscentrum van Wernhout een supermarkt, een bakker, cafés, restaurants en meerdere sportaccommodaties. Ook is er een basisschool en een multifunctioneel centrum. De aansluiting op de snelweg A16 Breda-Antwerpen is op ca. 10 autominuten gelegen (Wuustwezel, België).

Meer informatie: 

Bron: Funda

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen