Okinawa Kyokushin gaat door

Foto:

ZUNDERT – De Okinawa’s gaan door weer en wind. Vanwege de recente maatregelen is sporten in de sportzalen niet meer mogelijk. Dit weerhoudt de strijders van Okinawa Kyokushin er niet van te trainen en ze verplaatsen zich naar buiten.

Dojo Okinawa Kyokushin voor karate, kickboxen, conditie en bootcamp lessen, is gevestigd in Zundert en Etten- leur.

De Sensei is Tom Jansen hij verzorgt alle lessen. Vanaf de nieuwe lockdown half december is er voor gekozen om de lessen door te laten gaan op de normale locaties in de buitenlucht. Er wordt in Zundert elke week op donderdagavond getraind met de jeugd van 6 t/m 17 jaar, van18:45 tot 19:45. Telkens wordt er gestart bij de sporthal “Onder de Mast”. In Etten-Leur trainen ze op Maandag en Vrijdag avond bij Gymzaal Spoorzone. Voor de volwassenen verzorgt Sensei Tom aparte lessen i.v.m. de regelgeving en gezondheidsvoorschriften omtrent corona.

Hoewel het natuurlijk voor Sensei Tom  telkens een domper was, als er niet in de dojo mocht worden getraind. Heeft de Sensei het afgelopen jaar zeer positief ervaren.
“Het enthousiasme van de leerlingen was enorm. En ook de saamhorigheid in de club, van de leerlingen en ook de ouders werd nog sterker dan het al was.
Dit gaf mij veel energie en het werd gewoon een super jaar!” zo vertelt Tom. “Kyokushinkai betekent letterlijk: Uiterste , Waarheid en Samenwerken. Of ook wel ‘The never give up – spirit’. Deze filosofie passen we toe in onze club Okinawa.”
Juist door de maatregelen, hebben ze bij Okinawa Kyokushin uitgevonden dat karate en kickboks-training in de buitenlucht gewoon heel erg leuk is en ook heel goed voor je fysieke en mentale gesteldheid. “Zeker in de lastige corona periode raad ik iedereen aan “Blijf sporten”!”

Wil je een keer een kijkje gaan nemen of meedoen? Vanwege corona kan je nu gratis 4 proeflessen komen volgen. Neem contact op met Sensei Tom Jansen via e-mail of telefoon.

Tel: 06-83 06 00 74

Email: [email protected]
Website: http://www.jansenkarate.com

Bron: Okinawa Kyokushin

Heeft u ook een leuk verhaal voor op zundert.nieuws.nl? Neem dan contact met ons op. Dit kan via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen