Koopwoning van de week: Nassauplein 7 Zundert

Foto: Funda / Vermeeren Makelaardij B.V.

Nette en gezellige tussenwoning met 6 slaapkamers, die u zeker met eigen ogen moet gaan zien! Gelegen op een goede locatie in het centrum van Zundert met alle voorzieningen binnen handbereik en een groot parkeerterrein aan de voorzijde.

Het betreft hier een tussenwoning (bwj. 1962) met maar liefst 6 slaapkamers, moderne badkamer, moderne keuken met een uitbouw aan de achterzijde en zowel aan de voor- als achterzijde een speels niveauverschil in de tuin. De woning is gelegen in een sfeervolle straat met enkel bestemmingsverkeer met parkeermogelijkheden direct voor de deur en een groot parkeerterrein aan de voorzijde.

Deze nette woning van ca. 546 m³ inhoud en met ca. 149 m² woonoppervlakte is opgetrokken met spouwmuren, betonnen begane grondvloer en betonnen eerste verdiepingsvloer en een houten verdiepingsvloer bij de tweede verdieping. Het zadeldak is deels geïsoleerd en gedekt met pannen. Verder voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas, een vernieuwde meterkast (met 6 groepen x 220V groepen en 2 aardlekschakelaars) en een Nefit Ecomline HR ketel (bwj. 2006) Het schilderwerk aan de buitenzijde van de woning is in het voorjaar van 2022 nog uitgevoerd. De dakbedekking op het platdak op de uitbouw is in 2020 nog vernieuwd.
De woning heeft energielabel E (geldig tot 21-12-2030).

Meer informatie: 

Bron: Funda.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen