Nieuwe rondleidingen bij Zundert Trappist

Foto: Zundert Trappist

De maandelijkse rondleidingen naar de brouwerij blijven onverminderd populair. Vanaf vandaag is het mogelijk om weer in te schrijven op drie nieuwe excursies.

Op vrijdag 26 mei 2023 van 13:30 tot 17:00 uur organiseren we een klassieke rondleiding.

In verband met het tienjarig bestaan van de brouwerij dit jaar organiseren we deze zomer twee bijzondere rondleidingen. Tijdens deze rondleidingen zal een herborist van Natuurmonumenten ons vergezellen en een toelichting geven op al het moois dat er rond de abdij en brouwerij groeit en bloeit. Deze jubileumrondleidingen organiseren we op:

  • vrijdag 30 juni van 13:00 tot 17:00 uur
  • vrijdag 21 juli van 13:00 tot 17:00 uur

De excursies zijn alleen hier vooraf te reserveren via VVV Zundert. Per persoon kunnen maximaal vier plaatsen gereserveerd worden. Het aantal deelnemers is helaas beperkt en de ervaring leert dat de excursie snel volgeboekt is. Inschrijving volgt op volgorde van aanmelding. Let op: alleen mensen die aan de rondleiding deelnemen krijgen bericht.

Check de spambox! Als u geen bericht ontvangt, betekent dat de rondleiding helaas al volgeboekt is. Het heeft geen zin hierover telefonisch of per e-mail contact op te nemen met de VVV. De prijs per excursie bedraagt € 19,50.

Natuurlijk is het altijd mogelijk om de brouwerij online te bezoeken via een virtuele rondleiding op de website van Zundert Trappist.

Bron: Zundert Trappist 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen