Weekend tip: Van Gogh Live 2023

Foto: VVV Zundert

Op zaterdagavond 24 juni trappen we af met Schipper en Bemanning, een bekende naam in de regio, onder aanvoering van Kees Schipper, met Eric Wels (basgitaar) en Sylvester van Rijckevorsel (drums).

Headliner is niemand minder dan NEW COOL COLLECTIVE! Deze 8-koppige band onder aanvoering van saxofonist Benjamin Herman, heeft meerdere Edisons op hun naam. Zij gaan Zundert zonder twijfel volledig inpakken met hun ferme, opzwepende sound!

Afsluiter van de zaterdag is Minko!! Deze Dordtse band (met leden van o.a. Typhoon, Jett Rebel en the Dawn Brothers), brengt je zoals ze het zelf omschrijven: ‘Mighty Fine Blues, Juicy Roots & onvervalste Country Soul’.

Ook op zondagmiddag 25 juni valt er genoeg te genieten. Omringd door de gezelligheid van het jaarlijkse Spulplein zijn er optredens van onder meer Unanime, het akoestisch duo Feelgood en de dampende roots muziek van de Limburge band Ragtime Rumours.

Natuurlijk is er als vanouds het gezellige overdekte terras en schenken we ook weer de speciaalbieren van Scheldebrouwerij.

  • Zaterdag 24 juni 2023 19.30 – 01.00 uur
  • Zondag 25 juni 2023 11.00 – 19.00 uur

Bron: vvvzundert.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen