Koop Lokaal bij Zundertse ondernemers

Foto: Zundert.Nieuws.nl

ZUNDERT – Speciaal voor de ondernemers in de gemeente Zundert is er de campagne Koop Lokaal. Zo worden inwoners opgeroepen om te (blijven) kopen bij winkeliers, horecagelegenheden en andere ondernemers in de gemeente.

VVV Zundert, PRET (Platform Recreatie en Toerisme) en de gemeente Zundert startten woensdag 6 mei de campagne Koop Lokaal om ondernemers te steunen. Ondernemers zijn creatief in het vinden van oplossingen, zodat ze zoveel mogelijk door kunnen gaan en zetten daar speciale acties voor op. Deze acties zijn verzameld op de website van Zin in Zundert, www.zininzundert.nl.

Hoe kun je lokale ondernemers steunen?

Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Volg altijd de landelijke maatregelen. De ondernemers in Zundert ontvangen je graag, nu even op gepaste afstand. en het liefst met een mondkapje Ze proberen hun service zo goed als mogelijk hoog te houden. Dus als het in een winkel even te druk is kom op een later tijdstip terug. Veel ondernemers bezorgen hun producten ook graag bij je thuis. Neem hiervoor contact op met je vertrouwde ondernemer en spreek samen af wat de beste manier is om de lokale producten bij jou thuis te krijgen. Daarnaast zijn er winkels die op verzoek openen en winkels waarbij je bestellingen via social media (zoals Facebook of Instagram) kunt plaatsen.

Schaf (horeca)cadeaubonnen aan

Ook kun je cadeaubonnen of tegoedbonnen aanschaffen van een lokale ondernemer. Dus denk vooruit: heb jij binnenkort verjaardagen of iets te vieren? Schaf dan vooral cadeaubonnen aan van de favoriete winkel/horecagelegenheid van de jarige job of de decembermaand. Zo ondersteunen we de lokale winkelier of horecazaak, nu en op de langere termijn.

Deel berichten

Heeft jouw favoriete winkel, café, restaurant of andere zaak een actie of speciale oproep tijdens deze “gedeeltelijke lockdown”? Deel dat bericht meteen en zet zo je eigen social mediakanalen in om deze boodschap zo ver mogelijk de wereld in te helpen. Dit kan door het te delen via Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn of alle andere kanalen. Je draagt dan bij aan de naamsbekendheid van jouw favoriete bedrijf!

Speciaal voor ondernemers

Heb je als ondernemer een speciale actie of oproep in deze periode? Wilt u als horecaondernemer laten weten waar een ieder een heerlijke maaltijd kan afhalen? Laat het ons weten door te mailen naar [email protected].

Bron: Gemeente Zundert, Zin in Zundert

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen