Aanleg glasvezelnetwerk Zundert, april 2021 van start

Foto: E-fiber.nl

ZUNDERT E.O.- De aanleg van het glasvezelnetwerk in Zundert gaat van start. De planning is rond en daarmee is de komst van glasvezel voor de inwoners van de gemeente Zundert nu realiteit. Het glasvezelnetwerk wordt gerealiseerd door aannemer Spitters maar zal worden uitgevoerd door Teletronika, een lokale speler uit de omgeving van Zundert.

Planning

Bij de aanleg zal er onderscheid gemaakt worden tussen vier gebieden. De graafwerkzaamheden zullen starten in dorpskern Rijsbergen en omgeving (gebied 1). In april 2021 zal worden gestart in Klein-Zundert en een gedeelte van de dorpskern Zundert (gebied 2), waarna in september 2021 in Wernhout en omgeving (gebied 3) wordt begonnen. Vanaf september 2021 wordt ook Achtmaal en omgeving (gebied 4) aan gesloten op het netwerk.

Planning glasvezel

Kosteloze aansluiting

Tijdens de aanleg kunnen alle inwoners en bedrijven nog profiteren van een kosteloze huisaansluiting. Daarvoor moet op tijd een abonnement afgesloten worden bij een van de glasvezelproviders. De deadline per gebied zal tijdig worden gecommuniceerd. Inwoners die geen abonnement afsluiten kunnen op een later moment overstappen, hier komen wel aansluitkosten bij kijken.

Bron: E-fiber.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen