TC. De Leeuwerik organiseert onder voorbehoud: TOUCH4TENNIS Indoor Nieuwjaarstoernooi 2021

Foto: De Leeuwerik

ZUNDERT – Tenniscentrum De Leeuwerik zoekt momenteel de stip aan de horizon aangaande alle tennismogelijkheden voor 2021. Door de voortdurend wijzigende maatregelen aangaande covid-19 wordt er momenteel alleen maar getraind. Ook is er de vrije verhuur van de banen die normaal van donderdag t/m zondag in gebruik zijn voor competities. Met een gesloten horeca is dat dan ook het enige wat er te bieden is voor de tennissport.

Tot op heden lukt het niet om competities, wedstrijden en toernooien te organiseren. “De pijlen zijn nu gericht op 2021.” Vertelt de eigenaar van De Leeuwerik Robert van Gils. “Alle competitieteams zijn op de hoogte en indelingen en schema’s zijn inmiddels gereed voor een “GO” in januari. We moeten nu dus wachten op een versoepeling van de regels.” Echter is  half november doorgaans de periode dat er wordt begonnen met de voorbereidingen voor het Nieuwjaars toernooi. “Nu met Covid-19 onder ons ligt het ook daar allemaal wel iets anders dan we zouden willen. Een jaar overslaan is nu het gemakkelijkste wat er is. De huidige noodwet staat momenteel geen sportwedstrijden toe maar je moet optimistisch blijven.” Aldus van Gils.

Hij hoopt met alle dan geldende maatregelen op 16 januari toch een toernooi te kunnen starten. “Het is dus überhaupt nog niet bekend of het toernooi daadwerkelijk door kan gaan, maar wij creëren voor de tennissers in de regio graag licht aan het einde van de tunnel.”

TOUCH4TENNIS Indoor Nieuwjaarstoernooi 2021

Vanaf nu kunnen spelers weer inschrijven voor het TOUCH4TENNIS indoor Nieuwjaarstoernooi 2021. Van 16 t/m 23 januari zou er dan weer gespeeld kunnen worden met ieders nieuwe speelsterktes voor 2021. Er kan voor het toernooi DD – HD en MIX 9/8-7-6-5 ingeschreven worden. Wel zal er rekening worden gehouden met de dan geldende corona maatregelen zodat er misschien met max. 30 personen op een dagdeel en/of avonddeel gespeeld kan worden. Dit kan dan vervolgens weer van invloed zijn op het aantal te plaatsen deelnemers. Er worden geen sets maar op tijd gespeeld, zodat de planning met het max. aantal personen in de horeca en op de banen perfect gaat verlopen. Misschien zijn er ook alleen maar deelnemers welkom en geen publiek. Uiteraard is alles onder voorbehoud!

Het inschrijfgeld wordt pas betaald op de speeldag bij De Leeuwerik; contant of via de pin. Dus geen probleem als het toernooi onverhoopt toch niet door kan gaan. “Afwachten tot het einde van het jaar voor we groen licht hebben zou te laat zijn om te starten met plannen en inschrijven. Dus schrijf gewoon in en zegt het voort aan al je tennisvrienden! Het is voor ons momenteel moeilijk om via verenigingen op locatie deelnemers te werven dus een beetje hulp voor de werving kunnen we wel gebruiken!” Aldus een hoopvolle van Gils. De eerste inschrijvingen zijn ondertussen al binnengekomen.

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor het toernooi via toernooi.nl. Via deze link komt u direct bij de inschrijfpagina. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met tenniscentrum De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 27. 076-5976767 of 06-51133600.

Zie ook: O.V.! TOUCH4TENNIS Indoor Nieuwjaarstoernooi 2021

Foto: Tijdens het toernooi dit jaar in januari, was het nog gezellig druk.

Bron: Tenniscentrum De Leeuwerik

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen