Koophuis van de week: Schouwland 2 Rijsbergen

Foto: De Huizenbemiddelaar Zundert

Zoek je een fijne ruime twee-onder-één-kap woning op een kindvriendelijke locatie in Rijsbergen? Kijk dan snel naar dit heerlijke huis aan Schouwland 2!

Deze woning heeft een gezellige royale woonkamer met een moderne open keuken, maar liefst 4 slaapkamers, luxe badkamer en tuin op het zuiden met een heerlijk buitenverblijf en vrijstaande garage. Kortom: een mooie instapklare woning op een zeer gewilde locatie!

LIGGING EN OMGEVING

Deze royale twee-onder-één-kap woning is gelegen in een verkeersluwe straat, op een kindvriendelijke locatie. Basisschool, sportvelden, openbaar vervoer, supermarkten, bakker, medisch centrum, horeca en een ruim aanbod aan sociale voorzieningen (o.a. cafés en kinderboerderij) zijn op loop-/fietsafstand bereikbaar.

Je bent in slechts 15 minuten rijden midden in de binnenstad van Breda en binnen 10 minuten rijden op de snelweg richting Rotterdam en Antwerpen.

Ben je een natuurliefhebber? Rijsbergen is gelegen in een landelijke omgeving. Natuurgebieden als De Pannenhoef en de Vloeiweide zijn geliefd, hier kun je heerlijk tot rust komen. Ook het stroomdal van de Aa of Weerijs, dat langs een groot deel van de gemeente Zundert stroomt, biedt de mogelijkheid om een heerlijke fiets- of wandeltocht te maken.

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen