Koophuis van de week: Burgemeester Hartmanstraat 8 Rijsbergen

Foto: Funda / Vermeeren Makelaardij B.V.

Vrijstaande woning met garage (ca. 588 m³) en met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Gelegen op een goede locatie in het centrum van Rijsbergen op korte loopafstand van bushalte en alle overige voorzieningen.

Globale indeling begane grond
Entree van het perceel via de oprit met toegang tot het woonhuis, de garage en zijtuin. U betreedt de woning via een ruime en nette hal met meterkast, garderobe, trapopgang naar de verdieping, toilet met fonteintje en toegang tot woonkamer en garage. Er ligt een tegelvloer en de wanden en het plafond zijn afgewerkt met spachtelputz. Het toilet is geheel betegeld.

Woonkamer
De woonkamer heeft een optimale lichtinval door de grote raampartijen en schuifpui aan de achterzijde, er ligt een eikenhouten vloer en de open keuken is gelegen aan de achterzijde. Ook hier zijn de wanden en het plafond afgewerkt met spachtelputz.

Keuken
De moderne open keuken is in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur zoals een enkele spoelbak, magnetron, vaatwasser, 4-pits keramische kookplaat en koelkast. Het geheel wordt gecompleteerd door een natuurstenen aanrechtblad.

Bijkeuken
Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken met buitendeur, cv-ketel en opstelplek voor de wasmachine en -droger.
Hier ligt dezelfde donkere tegelvloer als in de keuken en hal, de wanden en plafonds zijn afgewerkt met spachtelputz.

Hoofdslaapkamer
De ruime slaapkamer heeft een eigen badkamer en uitzicht op de tuin. De kamer is voorzien van laminaatvloer en spachtelputzwanden.

Badkamer
De keurige en ruime badkamer is geheel betegeld en v.v. ligbad, toilet, douche en wastafel.

Globale indeling 1e verdieping
De trapopgang naar de verdieping heeft een vide en een groot dakraam. Er is toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamers
Beide slaapkamers zijn over de breedte van de woning gelegen en daardoor heerlijk ruim. De gehele verdieping is v.v. laminaatvloer, de wanden en plafonds zijn v.v. spachtelputz.

Badkamer
De keurige badkamer is geheel betegeld en heeft een dakkapel, douche, toilet en wastafel.

Garage
De garage is bijzonder ruim, is geïsoleerd, heeft een spoelbak en dakraam. Er is elektra en de garagedeur is op afstand bedienbaar.

Tuin
De prachtige tuin is gelegen op het zonnige zuidwesten, is keurig onderhouden en ingericht met sierbestrating, vaste plantenborders en gazon. De tuin is heerlijk privacybiedend, er is een buitenkraan, elektra en een zonneluifel.

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen