Koopwoning van de week: Oekelsestraat 27 Rijsbergen

Foto: Funda / Van Hassel Makelaars o.g.

In het buitengebied gelegen tweekapper met een prachtig weids uitzicht, een vrijstaande schuur welke voor verschillende doeleinden bruikbaar is en een vrijstaande paardenstal biedt ruimte voor het houden en stallen van drie paarden.

Het huis met landelijke woonboerderij stijl, heeft een aangebouwde serre, moderne keukeninrichting en nette badkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers. De achtertuin biedt een oase van rust waar het in een van de zitplekken genieten is van een groenrijk uitzicht.

In het buitengebied van Rijsbergen gelegen op ca. 5 autominuten van de aansluiting op de E19 Breda-Antwerpen en op ca. 10 minuten van de A58 Breda-Roosendaal. Voor uw dagelijks benodigdheden heeft u in het dorpscentrum van Rijsbergen en Zundert volop keuzes in supermarkten, winkels, cafe’s, restaurants, kinderopvang, basisschool, medisch centrum en diverse sportaccommodaties. Openbaar vervoer is op fietsafstand gelegen. Voor de natuurliefhebbers ligt in de dichte nabijheid het beekdal van de Aa of Weerijs en natuurgebied de Pannenhoef of het Mastbos (Breda).

Meer informatie: 

Bron: Funda

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen