Koopwoning van de week: Nieuwmoerseweg 34 Achtmaal

Foto: Funda / Van Hassel Makelaars o.g.

Luxe villa met hoogwaardig comfort. De villa biedt met een riante living, tuinkamer, ruime keuken en een slaapkamer met badkamer op de begane grond, een heerlijk woongenot. Voor een gezin biedt de villa met nog 3 slaapkamers op de verdieping voldoende ruimte voor een fijn thuis.

Het souterrain is onderverdeeld in een garage, wasruimte, hobbyruimte en bergruimte. Een vrijstaand multifunctioneel bijgebouw met afgescheiden loodsruimte is bij uitstek geschikt voor praktijk/kantoor aan huis of voor mantelzorg. De vrijstaande schuur met dubbele carport biedt de benodigde parkeerruimte en onder de veranda is het heerlijk vertoeven.

De prachtige parktuin is geheel privacybiedend en geeft ieder jaargetijde mogelijkheden om te genieten van de rust en natuur. Het genieten van het buitenleven is versterkt door de onder architectuur aangelegde parktuin, met onder andere een riante vijver met waterfontein en een vlonder.

Deze parel van een villa is gelegen aan de Nieuwmoerseweg in Achtmaal. Na een uitstapje naar het bruisende stadsleven, wat op circa 20 autominuten te bereiken is in Roosendaal en Breda, is het in alle rust weer thuiskomen in de groenrijke omgeving welke omringd is door natuurgebieden. Op het perceel rust momenteel een voormalige agrarische bestemming en is circa 8.570 m2 groot.

Bron: Funda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen