Koopwoning van de week: Lijsterstraat 8 Zundert

Foto: Funda / De Huizenpraktijk

Vlakbij de grens met onze zuiderburen staat deze luxe, vrijstaande woning te koop in Zundert. Hier beschik je over 3 slaapkamers, waarvan de master bedroom samen met de en suite badkamer zich op de begane grond bevinden. Een levensloopbestendige woning met ook de mogelijkheid tot mantelzorg of creatief atelier.

De centrale keuken heeft twee aangrenzende tuinen met veel privacy. Een tweede badkamer boven met twee slaapkamers en apart toilet maakt deze woning een heerlijk huis voor meerdere doelgroepen en het bezichtigen waard.

Het auto luwe winkelcentrum aan de Molenstraat is op loopafstand bereikbaar. Parkeren doe je voor je deur en een busverbinding naar Breda, Roosendaal of Etten-Leur bevindt zich op 2 minuten lopen. Het geboortedorp van Vincent Van Gogh staat bekend om zijn jaarlijks fenomenabel bloemencorso (Unesco erfgoed) waarvan de start zich aan het einde van deze straat bevindt. Meerdere scholen zijn op loop- en fiets afstand bereikbaar en de autosnelweg naar Rotterdam of Antwerpen ligt op 8 autominuten rijden. Een treinverbinding is bereikbaar op 15 minuten rijden.

Bron: Funda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen