Open dag sportpark de Wildert Voor jong en oud!

Foto: V.V. Zundert

Op zaterdag 16 april opent sportpark De Wildert haar deuren voor jong en oud! Op deze dag kun je kennismaken met allerlei activiteiten van de hockey-, tennis- en voetbalvereniging.

Door hieraan mee te doen kun je op een dag kennis maken met drie verschillende sporten! Deze activiteiten zijn zeker niet enkel voor de jeugd bedoeld; ook volwassenen die kennis willen maken met de sporten of gewoon een gezellige dag willen hebben, zijn van harte welkom. Naast de activiteiten zijn ook de kantines van de verenigingen geopend, en krijg je na afloop een goodie bag mee naar huis.

Voetbalvereniging Zundert biedt naast het reguliere voetbal voor jeugd, dames en heren ook Voetbal op Maat (voor kinderen met een beperking), Walking Football (50+) en sinds kort ook 7 tegen 7 Dames voetbal (30+) aan. Daarnaast worden er regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd naast het voetbal. Dus kom in het weekend gerust eens een keer kijken!

Ook de Zundertse Hockey Club doet mee. Hockey is er voor alle leeftijden. Volwassenen, ouderen en jeugd al vanaf 4 jaar! Sinds kort is er voor volwassenen ook de mogelijkheid 7 tegen 7 te spelen. Hier speelt men één keer per twee weken vooral voor de gezelligheid. De derde helft is ook hier een niet te vergeten onderdeel. Kom een balletje slaan en laat je informeren over de mogelijkheden!

Tennisvereniging ZTV is een gezellige vereniging waar tal van activiteiten worden georganiseerd voor onze leden. Naast de tennislessen, competities en toernooien is er nog veel meer te beleven bij deze leuke club. Wil je eerst een keertje komen kijken? Dat kan ook altijd. Neem gerust een kijkje op 1 van de toss ochtenden, middagen of avonden. We zien je graag terug op ons mooie park!

Kortom, voor iedereen is er wel een geschikte activiteit te vinden dus kom op zaterdag 16 april tussen 13:00 uur en 17:00 uur kennis maken!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen