Spinder Zundert Open gaat definitief door

Foto: Zunderts Open Tennistoernooi

ZUNDERT – Het Spinder Zundert Open tennistoernooi gaat definitief door. Dit heeft de organisatie onlangs bekendgemaakt. Het is een van de eerste toernooien die weer van start gaat na de coronatijd.

Naast dat er reden is voor blijdschap om weer een toernooi te kunnen organiseren, komt daarbij dat het voor de 30e keer georganiseerd wordt. Het toernooi zal dus een feestelijk randje krijgen vanwege de viering van dit jubileumjaar. De organisatie is er helemaal klaar voor en kijkt uit naar de wedstrijden. Iedereen staat te popelen om weer te beginnen, zowel spelers als organisatie. Het toernooi gaat plaatsvinden van 1 augustus t/m 9 augustus. Op 8 en 9 augustus is het finale weekend.

Wie lid is van de KNLTB, kan deelnemen aan het Spinder Zundert Open. De wedstrijden zullen worden gespeeld op de zes gravel- en grasbanen van de Zundertse tennisvereniging. Er wordt zoveel mogelijk in verschillende categorieën in poules gespeeld. De organisatie streeft ernaar om deelnemers zoveel mogelijk te kunnen laten spelen. Dit is wel afhankelijk van het aantal inschrijvingen per categorie. Je kunt je inschrijven voor enkel, dubbel of mix in de categorieën 4 t/m 8. In categorie 7 is er ook een 35+ categorie.

Inschrijven? Ga voor 26 juli 2020 naar www.toernooi.nl en ga naar Spinder Zundert Open. Meer informatie op www.zundertsetv.nl

Bekijk ook het evenement: 3 t/m 9 augustus Spinder Zundert Open Tennistoernooi

Bron: Ingezonden door Zundertse Tennisvereniging

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen